Vymeníme svetlo, namontujeme vypínač, opravíme zásuvku

Každý z nás zažil už len z elektrikar humánneho hľadiska určite dosť memoratívne situácie kedy si všimol že v jeho prirodzenom prostredí niečo nesedíelektrina.enter image description here Môže sa koronavirus pritom jednať zväčša len o zdanlivo menšie "nezhody" či už to je u nás doma alebo v , elektroinstalacianejakom inom prostredí na ktorom sme závislý. Vplyvom či už vonkajších alebo elektrikar vnútorných podnetov sa v našom okolí alebo skôr na našom majetku môže prejaviť nejaká nevítaná zmena. Väčšinou ľudia túto zmenu neregistrujú keďže sú vystavený stereotypnému každodennému stresu, a keď už ju stihnú zaregistrovať, tak ju berú ako nejakú malú neškodnú trhlinu keďže sa ľudia v dnešnej dobe zvyčajne potýkajú so závažnejšími problémmi.

Presne takáto ignorácia nás vždy stojí veľa financií, energie aj času keďže pomerne vždy prerastie do väčšieho problému.enter image description here

O jeden z najčastejších a najzákernejších problémov sa považuje v remeselníckom prostredí "nevinné" pretekanie vo vašom WC. Tento problém klasicky riešia vodári a taktiež aj profesionálny "krtkovači" koronavirus za celú svoju pracovnú činnosť asi najčastejšie.

Jedná sa o zároveň a pomerne aj často vyskytujúci sa paradox. Každý jeden remeselník si myslíelektrina že ľudia by mali byť viac informovaní v, elektroinstalacia tejto oblasti. 10 ročnou praxou sa vyjadril: "Tieto inštalatérske práce patria medzi tie najlepšie a cenovo najoptimálnejšie riešitielné problémy už v zárodku tak je dosť smutné že pokiaľ ľudia tento fakt ignorujú, môže ich to o pár mesiacov vyjsť pekne draho".